FARG Mychef Airfryer İle Bir Kış Klasiği: Kestane Kebap
Tüm ailenin hep beraber toplanıp sohbet ettiği, kış akşamlarının vazgeçilmez eşlikçisi; kestane!
Kışın gelmesiyle birlikte, soğuk havalar, uzun geceler ve sıcak içeceklerin özlemi başlar. Ancak, kışın keyfini çıkarmak için bir diğer vazgeçilmez şey de kestanedir. Bu lezzetli ve besleyici meyve, kış akşamlarını sıcak ve samimi bir atmosfere dönüştürmenin en güzel yollarından biridir.
Bir zamanlar soba üzerinde pişirilerek yapılan bu kestane keyfi, günümüzde yerini daha yeni teknolojilere bıraktı. Bu yazımızda size yiyecek pişirme teknolojisinin en pratik ve hızlı yöntemi olan FARG Mychef Airfryer ile lezzetli kestane pişirmenin tarifini vereceğiz.
FARG Mychef Airfryer’da Kestane Kebap Tarifi
- Kestanelerin üzeri bir bıçak yardımıyla çizilir.
- Üzeri çizilen kestaneler soğuk suyun içerisine konur ve yarım saat bekletilir.
- Sudan çıkarılan kestaneler kurutulur.
- FARG Mychef Airfryer 190 derece sıcaklık ayarında 5 dk kadar ısıtılır.
- Isınan hazneye kestaneler yerleştirilir.
- 190 derecede 20 dakika pişirilir.
- Pişirme aşamasında hazneyi ara ara çıkarıp sallayın. İçleri renk alana kadar pişirmeyi devam edin.
Kestaneleriniz hazır. Kestane keyfi yapmak FARG Mychef Airfryer ile artık çok daha pratik ve hızlı. Afiyet olsun!