FARG Mychef Airfryer ile Milföy Simit Tarifi
Kahvaltının vazgeçilmezi gevrek simitler…
Sabahları kahvaltıya alınan o sıcak simitler çok güzel olur değil mi? Sadece sabahları değil çayın yanına atıştırmalık olarak da çok güzel gider. Aniden canımızın çektiği o simiti nasıl mı yapacağız? İşte Farg Mychef Airfryer ile…
Malzemeler:
- 2 yaprak milföy hamuru (dikdörtgen halinde)
- 2 yemek kaşığı labne peyniri
- 1/2 su bardağı maden suyu
- 2 yemek kaşığı pekmez
- 3 yemek kaşığı susam (kavrulmuş)
Hazırlanışı:
- Milföy hamurlarımızın üzerine çatalla delikler açıyoruz.
- 1 yemek kaşığı labne peynirini milföy hamurumuzun üzerine sürüyoruz.
- Aldığımız milföy hamurumuzu 3 eşit parçaya uzun kısmından kesiyoruz.
- Burgu şeklini veriyoruz.
- Diğer milföy hamurumuza da aynı işlemleri yapıyoruz.
- Bir kase de pekmez ve maden suyunu karıştırıyoruz,
- Farg Mychef Airfryer’i 180°C de çalıştırıyoruz.
- Airfryer haznemize simitlerimizi yerleştiriyoruz, üzerine hazırladığımız pekmezli karışımı sürüyoruz ve susama bandırıyoruz.
- Hazneyi yerleştirip 12 dakika kadar pişiriyoruz.
- Simitlerimiz hazır afiyet olsun…